Flexibel en betrouwbaar

Abiant EU Service is jouw professionele flexpartner voor personeel uit alle EU-landen.

Abiant EU Service kan door de juiste werving en selectie snel betrouwbare EU-medewerkers leveren.

Wij ontzorgen je volledig

De Europese medewerkers die via Abiant werken, worden gekenmerkt door hun gedrevenheid, flexibiliteit en doorpakkersmentaliteit. Of het nu gaat om eenvoudig werk of om de ervaren vakkracht met de juiste opleiding in verschillende sectoren.

Wij doen je werving en selectie

Wij hebben een groot netwerk en werkt samen met verschillende werving- en selectiebureaus in diverse Europese landen. Hierdoor kunnen we een zorgvuldige werving en selectie van medewerkers in het land van herkomst waarborgen.

We spreken onze talen

Wij regelen de officiële documenten voor onze medewerkers, zoals aanvraag BSN en zorgverzekering. Verder regelen wij het vervoer naar de werkplek en de huisvesting. De werk- en veiligheidsinstructies en contracten ontvangt de medewerker in het Nederlands, Pools, Duits of Engels.

Altijd een vast contactpersoon

Bij Abiant EU Service heeft u een vast contactpersoon. De contactpersoon heeft regelmatig contact met de uitzendmedewerkers en begeleidt ze. Dit gebeurt ook op de werkplek als het nodig is.

Informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke tarieven

Ben je op zoek naar een totaalpakket op maat, precies afgestemd voor jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar een medewerker die vanavond moet beginnen? Het is allemaal mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

“Het werken met EU-personeel bevalt ons goed. De EU-medewerkers tonen prima inzet, ze zijn toegewijd en ze stellen zich welwillend en flexibel op.”

Henderik Timmer, Hibex
Lees meer over onze samenwerking

Weg met de vooroordelen. Alles goed geregeld

Abiant is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU). Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Onze bedrijfsonderdelen zijn opgenomen in het Register Normering Arbeid.

Eerlijk en goed geregeld. Dat vinden we belangrijk.

“Je merkt, ik ben zeer te spreken over onze EU-mensen. Maar nogmaals, voor ons is iedereen gelijk.”

Jan-Willem Straat. Modelmakerij Noord Nederland
Lees meer over onze samenwerking

Abiant EU Service ontzorgt je volledig op het gebied van personeel, dat is ons vak!

Wij vinden precies die medewerker die bij jou, jouw bedrijf en in jouw branche past! Daarbij hebben wij vanzelfsprekend ook veel kennis van bijbehorende (internationale) wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij op zorgvuldige en betrouwbare wijze de werving, selectie en plaatsing van buitenlandse medewerkers voor jou waarborgen.

Meer weten? Wij bellen jou

Of neem zelf contact met ons op.